Tundub, et e-ülikooli elu muutub huvitavamaks: lisati uus aine "Inimõigused ja kutse-eetika noorsootöös", juba rohkem loengud nädalas ja toimus veebinar tagasiside teemal.

Uus aine on nii huvitav ja need teadmised on vajalikud tulevikule noorsootöötajale. Sel nädalal saime teada, mõtisklesime ja arutlesime mis on inimõigused, missugused nad on. See on väga lai ja filosoofiline teema, sain uus informatsioon selle kohta. See aine aitab mulle tulevikus noorsootöö korraldamises, aitab arusaama missugused meetodeid ja keskkond võib kasutada noorsootöös eesmärkide saavutamiseks, kuidas arvestama inimõigusid tööl noorega. Seega püüan aktiivselt osaleda õppimises ja lugeda õppematerjalid.

Aitäh Mariale veebinari korraldamise eest ja samuti respekt Antonile! Tagasiside on üks olulisemaid asja noorsootöös, sest tagasiside alusel noorsootöötaja korraldab oma töö. Iga arvamus on väärtuslik, sest tagasiside uurimuste kaudu võib teha järeldused ja muuta iseenda paremaks või muuta paremaks oma töö. Sain teada erinevad tagasiside metodid (see hästi jutustas ja selgitas Anton, good job 👍) ja mis metodeid võib paremini kasutada kas noorte, eakaaslaste või kõrgemalseisvate jaoks. Sain teada ka burgeri-meetod, kus on kiitus, selgitus, mis läks halvasti ja jälle kiitus, selline meetod hästi sobib noorele.

Ei tohi unustada ka natuke liikuda - eriolukorras elu muutus passivsemaks, sest pole vaja ja isegi parem mittekuhugi minna. Seega püüan teha trenni kodus (MyFitness´i veebilehel on tasuta videotreeningud). Kahjuks või õnneks, ilm iga päevaga muutub soojemaks ja istuda kodus juba väljakannatamatult. Niisiis jalutan või sõidan rulluiskudel.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Mina noorsootöö üliõpilane - juhendajana

“Kutseala kogukond” aine reflektsioon

E-õppimine, hea tuju ja enesereflektsioon.